Vuosia on tullut taas lisää - tai oikeastaan nuorennuttu on taas vuodella. Juhlat juhlittu ja kakut syöty, pikkusiskoni teki minulle Niiskuneiti kakun. Nams. Synttärilahjanikin sain, jonka itselleni tilasin - House 4. tuotantokausi kilahti tiistaina postiluukusta. Tiedänpähän mitä sadepäivien tekemisiin kuuluu. Thanks to Dr. Gregory House.

Ihanaa, ei ole tarvinnut palella! +30 astetta sopii mulle mainiosti! Tänään mittari pihalla näytti +34 varjossa, enkä laittanut ollenkaan hanttiin. Viimeksi elohopean kohotessa vain +20 asteeseen mulla tuli vilu Olen syntynyt mielestäni aivan väärään maahan. Täälläkin sais olla ympärivuoden +30, ei haittais mua.

Aamulla tuli nautittua auringosta leikkien Ainon kanssa ja illan tullen seikkailin äidin luokse päivittämään kännykkäni musiikkikirjaston. Nyt raikaa kesäiset biisit ja on mukavampi seikkailla iloisen ja pirteän musiikin tahdissa. Samalla tuli pyöräiltyä viitisen kilometriä melko tahdikkaasti. En voisi sanoa, että olis ollu kylmä pyöräillä kahdeksalta illalla.  Hiki tuli ja olo oli kuin vesiputouksella - siten se hiki virtas!

Ainolla on varmasti kuuma tuossa tummassa turkissaan - en epäile ollenkaan. Siksi olenkin kuin ajoittanut Ainon lenkit varhaiseen aamuun ja myöhäiseen iltaan. Päivällä lyhyt lenkki riittää, sillä tyttöhän saisi hellehalvauksen, jos lähtisin hänen kanssaan reilulle puolen tunnin kävelylenkille keskellä päivää! Ja neitohan kävelee niin nätisti vierelläkin… Aino vetää lenkillä suuntaan jos toiseen ja haahuilee hajujen haistelemisen lisäksi lintujen perässä! Siinä sitä onkin tekemistä, että pitelee Ainoa lenkillä aisoissa. Tänään illalla, Ainon ollessa vapaana pihalla, päätti hän nähdä eksyneen, pihalla seikkailevan, lintusen. Aino ei karannut tontin rajojen ulkopuolelle lähtiessään saalistamaan vaan saapui kutsusta takaisin viereeni. Tyttö tottelee.

Ajattelin ensiviikolla tehdä kesäisen reissailun opiskelupaikkakunnalle ystäviä tapaamaan. Ikävä tässä on jo ehtinyt tulla. Kunhan Ainon saisin hoitoon, niin voisin lyödä päivämäärät lukkoon ja nauttia vapaista. Huomenna odottaakin työvuoro ja loppuviikko helteineen menee työnmerkeissä. Mikäs siinä, kivaa työtä mulla kesäksi on. Ei harmita ollenkaan.

Jospa tämän yön sanomiset olisi jo sanottu. Uni ja Dr. Gregory House odottavat minua ja kovin. Unien maailmaan jättämään jalan jälkiä.